Meer resultaten voor Tjechië Reuzengebergte

 
Tjechië Reuzengebergte
 
Informatie over Reuzengebergte Vakantie Reuzengebergte.
Bekijk vakantiehuizen Reuzengebergte. Bekijk appartementen Reuzengebergte. Hotels en pensions Reuzengebergte. Bekijk pensions/hotels Reuzengebergte. Vakantiepark Happy Hill. Villapark Happy Hill ligt op de zuidhelling aan de voet van de 1299 m hoge Cerna Hora in het Reuzengebergte in het bergdorpje Cista.
Vakantie Reuzengebergte in Tsjechië Bekijk onze tips ANWB.
Een andere bekende berg is de Jeted, ten zuiden van Liberec, met een hoge uitkijktoren bovenop een hotelcomplex. Het Adelaarsgebergte Orlické hory ligt ten oosten van het Reuzengebergte, een 50 km lange bergrug langs de Poolse grens. Het is ruig, maar ook wat stiller dan het Reuzengebergte, en een fantastisch langlaufgebied.
Vakantie Reuzengebergte goedkoop boeken Vrij Uit.
Reuzengebergte en cultuur. Wil je nog meer weten over het Reuzengebergte, dan bezoek je het Krkonosske museum of het regionaal informatiecentrum in Vrchlabi, een Tsjechisch dorp aan de voet van het Reuzengebergte. Het is een perfecte plek om je vakantie Reuzengebergte te beginnen.
Gebergte van de week Reuzengebergte Tsjechië, Polen Bergwijzer.
De Snka is ook de hoogste berg van de Sudeten, de bergketen waar het Reuzengebergte onderdeel van is. Naar aanleiding van de legendes over de plaatselijke reus Krakono, afgebeeld op souvenirs als een baardige oude man met pijp en een hoed, heeft het Reuzengebergte zijn naam gekregen.
Reuzengebergte Krkonose in Tsjechie Natuurlijk Tsjechie.
Het reuzengebergte in Tsjechi, en dan in het bijzonder de plaats Spindleruv Mlyn, heeft zich inmiddels gemanifesteerd als zijnde een van de meest populaire wintersportgebieden in Oost-Europa. Dat heeft ook geleid tot de ontwikkeling van de aanwezige wintersport faciliteiten. De toename van toeristen in het gebied in de laatste jaren heeft er namelijk voor gezorgd dat het Reuzengebergte kan meedoen als volwaardig wintersportgebied.
Tips voor een reis naar het Reuzengebergte in Tsjechi.
Wandelen in het Reuzengebergte. Tips vakantie Reuzengebergte. Pharos Rondreis Reuzengebergte. Individuele rondreis langs het Reuzengebergte in Tsjechië, daarna naar Moravië en tot slot bezoek je de mooie stad Praag. Aktiva Tours Wandelvakantie. Individuele wandelreis in het groene voorland van het Reuzengebergte.
Reuzengebergte Wikipedia.
Sinds 1959 Polen en 1963 Tsjechië zijn delen van het Reuzengebergte als Nationaal Park ingericht, respectievelijk het Karkonoski Park Narodowy in Polen met het hoofdkantoor in Jelenia Góra en het Krkonoskí Narodní Park in Tsjechië met het hoofdkantoor in Vrchlabí.
Vakantie en informatie Reuzengebergte Vakanties in het Reuzengebergte op Tsjechie Pagina.
Ook Spindleruv Mlyn is in de zomer een uitvalsbasis voor wandelen, fietsen, rodelen, mountainbiken, klimmen, vissen, paardrijden, kanoën en nog veel meer! Wandelen in het Reuzengebergte. Het Reuzengebergte is een paradijs voor wandelaars. De natuur in het Reuzengebergte wordt goed beschermd en u vindt er bijzondere flora en fauna.

Contacteer ons