Resultaten voor zomer in tsjechië

 
zomer in tsjechië
 
Tsjechi weer en beste reisperiode.
Wat wel degelijk merkbaar is, is dat depressies minder kans hebben om vat te krijgen op het weer in Tsjechi. Hierdoor is er een grotere kans op periodes met warm weer in de zomer of koel weer in de winter.
Het weer in augustus tips i.v.m. vakantie Het Tsjechisch Forum.
Een jaar of zes geleden 3 weken in Tsjechië waren, heeft het maar twee keer geregend. Eerst een dag of vijf, en daarna nog twee weken. Maar, meestal is het wel beter. Wij gaan al sinds 1992 naar Tsjechië, en die ene zomer was verschrikkelijk.
Weerbericht vakantie weer Tsjechi Weersvoorspelling.nl.
De warme gebieden van Tsjechië zijn te vinden in de lagere delen rond de Labe, de Morava en het gebied ten zuiden van Brno. In de zomer ligt de gemiddelde dagtemperatuur hier rond de 25C. Juli en augustus zijn de warmste maanden van het jaar.
TSJECHIE Klimaat en Weer Landenweb.nl.
Het klimaat van Tsjechië behoort tot het Midden-Europese type waarin het klimaat van west naar oost gaande een steeds sterker continentaal karakter krijgt. De gemiddelde temperatuur overdag bedraagt in Praag in de maand januari 95C, en in de maanden juni, juli en augustus respectievelijk 309, 327, en 318C.
Tsjechi weer en het klimaat van Tsjechi.
In verhouding valt er juist een groter deel in de vorm van sneeuw of andere winterse neerslag. Wat je in de zomer wel merkt is dat het vocht in de lucht langer kan blijven hangen na een dag met regen.
Tsjechi weer klimaat alles over het klimaat van Tsjechi.
Gemiddeld genomen is de windkracht op veel plaatsen toch al vrij laag, het zijn vooral gebieden waar wat meer hoogteverschillen zijn waar door een fhneffect een sterke wind kan voorkomen. Waar Tsjechi wel mee te kampen heeft zijn overstromingen die vooral in het late najaar en de vroege zomer voor kunnen komen.
Tsjechië: een veelzijdig vakantieland voor zomer en winter.
Als vakantiebestemming is Tsjechië in opkomst, en dat is niet voor niets. Niet alleen kun je hier een hele fijne vakantie hebben in de winter, in een van de wintersportgebieden, maar ook in de zomer geniet je hier volop. Tsjechië heeft natuur, bergen en mooie steden.

Contacteer ons