Meer resultaten voor huis te koop in tsjechie

 
huis te koop in tsjechie
 
Tsjechie vastgoedaanbod, van huizen te koop in tsjechie en campings, investerings objectenhotelspensionsgrondstukken, en diverse onroerend goed in Tsjechie.
Wie zijn wij.: Tsjechievastgoed is 12 jaar werkzaam in Tsjechie en heeft een ruime ervaring met het kopen en verkopen van onroerend goed in Tsjechie! Door onze ervaring vanaf het jaar 2003 hebben wij een goed beeld van de huidige markt.
Vakantiewoning in Tsjechië kopen? Een tweede huis in Tsjechië.
Vakantie Villa in Tsjechie. Hradec Králové, Tsjechië. Nieuw gebouwde vakantievilla in het Reuzengebergte. 2007 Van alle moderne gemakken voorzien op ca. 960m2 eigen grond. In de directe nabijheid van 2 golfbanen en 3 skipisten Regio hoofdstad Trutnov op ca 7km van de woning. Rustig gelegen aan een eigen weg met nog 7 soortgelijke Villa's.' Nieuw appartement te koop in Tjechie. Appartement te koop in Praag. Geschakelde vakantiewoning te koop bij golfresort. Vakantiewoning in Tsjëchie te koop. Hradec Králové, Tsjechië. Huize Bara is een vrijstaand huis, gelegen op ruim 2300 vierkante meter grond.
Second Home.eu.
01-11-2017 093123, 365 views. Landbouwgrond te koop in Tsjechie. Czech Republic, Halenkovice: Verkoop van landbouwgrond met een totale oppervlakte van 14 819 m. Landbouwgrond te koop in Tsjechie Czech Republic, 19.721., 26-09-2017 193527, 383 views. Landbouwgrond te koop in Tsjechie.
Wereldhuisje.nl Vakantiehuis te koop in Tsjechië: particuliere vakantiehuisjes, vakantiewoningen, stacaravans, appartementen, vakantieboerderijen, villa's, vakantieverblijven, vakantiehuizen, bungalow

Te koop mooie, luxe villa's' aan Lipnomeer, Tsjechie Klik hier voor meer informatie. Groot, karakteristiek gebouw voor project ontwikkeling of horeca Klik hier voor meer informatie. Pension in aanbouw op prachtige locatie in Reuzengebergte. Klik hier voor meer informatie. Groot huis, pension Sumava Boheems Woud Klik hier voor meer informatie.
czechhome index onroerend goed makelaar en bemiddelaar in Tsjechie.
Aankoop vakantiehuis, camping, hotel via CZECH HOME s.r.o. Een huis kopen in Tsjechie vergt veel tijd en zoekwerk. Om u hierbij te helpen is Czech Home opgericht. Met een Nederlandse en Tsjechische eigenaar zullen we u in uw eigen taal te woord staan.
Huis Kopen in Tsjechië.
Natuurlijk is het wel makkelijker om te communiceren met de Tsjechische instanties met zon document, omdat daaraan gekoppeld ook een Tsjechisch burgerservicenummer, een rodne cislo, uitgegeven wordt. Het erfrecht regelt de nalatenschap van een persoon, dus wie" krijgt wat. Over de betaling van successierechten wie" betaalt wat aan de fiscus, ofwel in de nieuwe benaming erfbelasting, gaat deze pagina NIET. Erfbelasting en successierecht in Tsjechië. Of in Tsjechie schenkings cq.
57 x Huizen in Tsjechi te koop HUISenAANBOD.nl.
Landhuis te koop in Vernerovice. Tsjechi Noord Bohemen. Vernerovice 191 en 193 Goed onderhouden huis met nieuw dak op zeer ruim perceel in natuurbeschermd gebied. Isolatie: 10 cm styropor dak en muur isolatie, in 2009 compleet gerestaureerd en opnieuw ingericht.
Vastgoed Te koop Tsjechie: de beste advertenties voor te koop staand vastgoed Realigro.nl.
33593 Verkoop Huis, Tsjechie, South Bohemian Region, eský Krumlov, Plesivecka 115. Te koop: 400 jaar oud huis, net buiten het historische centrum van de UNESCO-stad Ceský Krumlov in de Tsjechische Republiek, 180 km ten zuiden van Pra. Toevoegen aan favorieten Details.

Contacteer ons