Op zoek naar camping tsjechie reuzengebergte zwembad?

 
camping tsjechie reuzengebergte zwembad
 
U Potoka.
Onze camping ligt in de uitlopers van het Reuzengebergte in het plaatsje Bozanov. Op onze camping vindt u de rust en een prachtig uitzicht op de omliggend bergen. Geopend van 1-4 tot en met 31-10. Caravan en BB Tarieven. Terrein en omgeving. Wij zijn Liesbeth, Rob en Marijn. Onze camping ligt in een prachtig natuur gebied. Het uitzicht is overweldigend. Hier kunt u genieten van de rust en stilte. s Avonds ziet u de hele melkweg terwijl u geniet bij het kampvuur. We hebben 25 staanplaatsen waarvan 12 met stroom. Dit jaar in de verhuur een 3 á 4 persoons caravan, compleet ingericht. In de kantine kunnen kampeerders gebruik maken van de koelkast. Er is een klein zwembad met een groots uitzicht.
navigatie.
Ons nieuwe project, een zwembad met terras, is in volle gang.Kijk op Facebook voor foto's! Camping Bozanov voor 3e achtereenvolgende jaar door Zoover uitgeroepen tot beste camping van Tsjechië. Camping Bozanov voor 2e keer op Nationale Tsjechische TV! Klik voor uitzending.
Nederlandse campings in Tsjechië Slakken op reis.
Er is een zwembad en er zijn diverse kinderspeeltoestellen. In de kantine/bar is een televisie/dvd/video-hoek, een bibliotheek en speelgoed voor de kleintjes. In de kantine is een WiFi-aansluiting. Huisdieren zijn welkom. GPS: N 50 3544.30O 16 2351.22. Camping KRÁLOVEC Noord Bohemen / Reuzengebergte.
Kempy Reuzengebergte prvodce kempy a volným asem v R.
Camping Na koupaliti bevindt zich in een fraai landschap in de luwte van het Reuzengebergte, te midden van bossen. Op het terrein is een zwembad, en velden voor volleybal en voetbal. 0% autokemp Na Vyhlídce. 0% Koupalit a kemp Pecka.
Camping Tsjechië 114 Campings in Tsjechië Campingnavigator.
Autocamp Osek Autocamp Osek is gelegen aan een meer. Je kunt er vissen en een ander afgebakend deel van het meer is in gebruik als zwembad. Naast de camping is een gezellig restaurantje zelfde eigenaar, waar de lokale bevolking ook graag aanschuift.
Camping Tsjechië zoek en boek via de ANWB.
Kleine camping 42 plaatsen. Ideaal voor rustzoekers. Bij meer met strand op 3 km. niet reserveerbaar via ANWB. Praag, Reuzengebergte, Moldau, Elbe, het zijn slechts een paar klinkende namen. Want er is een ruim aanbod aan campings in Tsjechië is een fantastisch vakantieland.
Camping kovarna, een leuke en mooie camping in tsjechië.
Zwemmen kan men in het zwembad op de camping. Het aangrenzende bos nodigt uit tot het maken van wandelingen. Naast een aantal trekkershutten beschikt de camping nu ook over een luxe chalet voor vier personen en iedere morgen zijn er verse gebakken broodjes, waaronder ook croissants en stokbrood verkrijgbaar.
Campings Tsjechie Zoover De beste reviews 167 reizen!
Tsjechie, Královéhradecký, Marsov u Upice. Camping Letni Den. Tsjechie, Zuid Bohemen Jihoeský, Stare Hobzi. Camping Oase Praha. Tsjechie, Praag, Praag. Camping Guesthouse Camping Pliskovice. Tsjechie, Zuid Bohemen Jihoeský, Mirovice / Pliskovice. Camping Autocamp Na Kopci / De Berg. Tsjechie, Vysoina, Janovicky.
Vakantie Reuzengebergte in Tsjechië Bekijk onze tips ANWB.
Je vindt de belangrijkste in Harrachov, Malá Skála, bij Vrchlabi, Trutnov en Náchod. Dan is er nog een grote camping bij het stuwmeer Rozko. Verder kun je enkele kleinere campings vinden bij biologische boerderijen. Aangenaam wanneer je van rust en natuur houdt. En van vriendelijke mensen die je ook in het Duits of Engels te woord kunnen staan. Je vindt adressen en beschrijvingen op de Eceat-website. Kunst en cultuur in het Reuzengebergte.

Contacteer ons