Op zoek naar info tsjechie?

 
info tsjechie
 
Praktische informatie Tsjechië Bekijk info ANWB.
Zorg ervoor dat je alle benodigde papieren bij zich heeft wanneer je op vakantie naar Tsjechië gaat. o.a alcohol en geneesmiddelen. Voorkom problemen en check voordat je op reis gaat wat je in welke hoeveelheden mag invoeren in Tsjechië. Betalen in Tsjechië.
Tsjechi voor beginners.
De rijkdom van vroeger is tegenwoordig terug te vinden in prachtige kastelen die je verspreid over Tsjechi, maar vooral in Zuid-Bohemen terugvindt. Tsjechi staat tegenwoordig helemaal op de kaart. Als toeristische bestemming, als volwaardig EU-lid en als handelspartner voor veel andere Europese landen. Meer info over Tsjechi.
Toeristische informatie Tsjechie Zoover.
Van 8.00 t/m 16.00 uur. Van 8.00 t/m 18.00 uur, zaterdags van 8.00 t/m 12.00 uur. Grotere supermarkten zijn vaak dagelijks geopend tot 8.00 of 22.00 uur. Acties voor Tsjechie. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen.
Tsjechië toerisme regio VVV informatie verkeersbureau Tsjechie.
Het Tsjechische Verkeersbureau kan precies vertellen waar in Tsjechie het echt de moeite waard is. De hoofdstad Praag, de bergen die geschikt zijn voor wintersport of lange wandelingen in de zomer, de typische dorpen of bezoek een van de indrukwekkende concentratiekampen.
Tsjechie.nl: de vakantie informatie site over Tsjechie.
Dat kan op Facebook! Volg ons en maak regelmatig kans op leuke prijzen. Bekijk onze facebook. Heeft u een reis door Tsjechie gemaakt en wilt u uw ervaringen met andere Tsjechie-liefhebbers delen? Tsjechie.nl is altijd op zoek naar inspirerende reisverhalen.
Tsjechi alles over Tsjechi.
reizen naar Tsjechi. Tsjechi is een republiek die ontstaan is na het uiteenvallen van het land Tsjecho-Slowakije op 1 januari 1993. De Tsjechische Republiek ligt in centraal Europa, ten oosten van Duitsland, ten noorden Oostenrijk en ten westen van Polen en Hongarije.
Tsjechi bezienswaardigheden top 10.
Er zijn prachtige bungalowparken aangelegd en diverse campings sieren verschillende plaatsen aan dit meer. Doordat het een half uurtje van bijvoorbeeld esk Krumlov ligt, leent de bestemming zich prima om daar vandaan uitstapjes te maken naar zon pittoreske historische stadje.
Vakantie Tsjechië: tips, info en bezienswaardigheden.
Je bent hier. Vakantie Tsjechië: tips, info en bezienswaardigheden. Alle tips en info voor je vakantie in Tsjechië. Voor uitgebreide informatie over Praag, ga naar ons citytripdossier Praag. Praag is de Tsjechische hoofdstad en al jarenlang een populaire bestemming voor citytrips.
Alles over Tsjechi.
De Tsjechische Republiek is op 1 januari 1993 ontstaan na de opsplitsing van Tsjechoslowakije in Tsjechi en Slowakije. Het fascinerende land heeft in de postcommunistische periode een flinke groei doorstaan op zowel economisch als cultureel gebied, waardoor veel van de oude pracht en praal weer in ere hersteld is.

Contacteer ons