Resultaten voor tsjechie toeristische informatie

 
tsjechie toeristische informatie
 
Top 10 hoogtepunten vakantie Tsjechie Reisvormen Tsjechie.
7 Kanovaren en raften. Waar je ook in Tsjechie bent, overal kun je kanovaren of raften op één van Tsjechie's' gematigd wilde rivieren. Hoe vroeger in het seizoen des te wilder zal de stroming zijn in verband met de smeltende sneeuw. Zowel in Zuid-en Noord Bohemen zijn trektochten mogelijk langs de meestal pal naast de rivieren gelegen campings. In Zuid-Bohemen kun je in Vyssi Brod beginnen en dan per kano of raftboot de rivier afzakken naar Rozmberk nad Vltavou of Cesky Krumlov waar je dé toeristische attractie bent als je met je kano over de stuw moet die midden in het stadje ligt.
Tsjechië Reisinformatie Landenkompas.
Houd er rekening mee dat het prijsverschil in toeristische gebieden, en dan met name tijdens het hoogseizoen, kan afwijken. In Tsjechië is het gebruikelijk om een fooi te geven van circa 10%. Er is geen tijdsverschil met Nederland. De zomertijd in Tsjechië loopt gelijk aan die van Nederland. De lokale tijd, datum en tijdzone van Tsjechië vindt u op onze tijdsverschil pagina. Verkeer en route. In Tsjechië moet u aan de rechterkant van de weg rijden. Op autowegen en snelwegen in Tsjechië is een tolvignet dalnici známka verplicht. Het vignet is verplicht voor motorvoertuigen met of zonder aanhangwagen tot 12000 kg. Het tolvignet is te koop bij Tsjechische grensovergangen, Tsjechische postkantoren en een aantal grote benzinestations. Met de Google routeplanner kunt u van, naar of binnen Tsjechië een routebeschrijving samenstellen. In Tsjechië kunt u een Nederlandse platte stekker gebruiken. Een ronde stekker dient over een uitsparing te beschikken voor de in de stopcontact aanwezige aardingspin. U heeft een reisstekker nodig als uw stekker niet over een dergelijke uitsparing beschikt. Meer informatie over elektriciteit in Tsjechië vindt u op onze elektriciteit pagina.
Alles over Tsjechie Informatie, reizen en tips op TsjechiePagina.nl.
Zien en doen. Tsjechie Vakantie informatie! Welkom op Tsjechiepagina.nl, de meest complete Nederlandstalige site over Tsjechië! Hier vindt je alles over Tsjechië. Algemene informatie over bijvoorbeeld cultuur en geschiedenis. Maar vooral ook veel reisinformatie. Wil je op vakantie naar Tsjechië, dan ben je hier op het juiste adres. Of het nu gaat om een zomervakantie, wintersport, stedentrip of rondreis. Wij bieden uitgebreide gebiedsinformatie, met uiteraard veel aandacht voor de hoofdstad Praag en de andere grote toeristische gebieden.
Tsjechi bezienswaardigheden top 10.
Natuurlijk kent de stad verder veel musea, goede restaurants en terrasjes. Vanaf de bekende Karelsbrug met zijn prachtige beelden, heb je een mooi uitzicht over de rivier de Moldau en natuurlijk Praag. Het middeleeuwse stadje esk Krumlov is een grote toeristische trekpleister van Tsjechi.
Tsjechië toerisme regio VVV informatie verkeersbureau Tsjechie.
De plaatselijke VVVs hebben ook veel informatie en wandelkaarten voor uw verblijf in Tsjechië. Hoewel Tsjechie door de Tweede Wereldoorlog nauwelijks is aangetast, heeft deze wel degelijk een rol gespeeld. In Terezin of Theresienstadt zijn concentratiekampen bewaard gebleven en toegankelijk voor publiek.
Tsjechi alles over Tsjechi.
Wie echter de grootste toeristenconcentraties en de meer luxueuze hotels vermijdt die heeft in Tsjechi een prima budgetbestemming waar je nog waar voor je geld krijgt. Tsjechi routekaarten en landkaarten. belangrijke plaatsen streken. de hoofdstad Praag is de grootste toeristische attractie van Tsjechi.
Alles over Tsjechi.
Vliegen naar Praag is tegenwoordig zo goedkoop geworden dat deze prachtige hoofdstad te een enorme toeristische attractie geworden is. Tsjechi als vakantiebestemming. Al sinds het ontstaan van Tsjechi als zelfstandig land in 1993 is het een vrij populaire vakantiebestemming onder westerse toeristen.
Praag voor beginners.
We doen ons best om de informatie op www.praagvoorbeginners.nl zo accuraat, eerlijk en actueel mogelijk te houden. Toch kan het gebeuren dat er een foutje insluipt of er iets veranderd is wat we nog niet op deze site vermeld hebben.
Toeristische informatie Tsjechie Zoover.
Van 8.00 t/m 16.00 uur. Van 8.00 t/m 18.00 uur, zaterdags van 8.00 t/m 12.00 uur. Grotere supermarkten zijn vaak dagelijks geopend tot 8.00 of 22.00 uur. Acties voor Tsjechie. Review toevoegen Foto's' toevoegen Video's' toevoegen Accommodatie toevoegen Bezienswaardigheid toevoegen.

Contacteer ons