Op zoek naar Tsjechische artsen?

 
Tsjechische artsen
 
Artsen Tsjechië nemen uit protest ontslag Het Tsjechisch Forum.
Tsjechische verpleegkundigen die in Nederland gaan werken moeten deze competenties eerst nog halen voordat ze op hetzelfde niveau aan het werk kunnen. Been there schreef.: het is uitgesloten dat grote groepen Tsjechische artsen zo maar even in Duitsland of Oostenrijk aan de slag gaan.
Slowaakse artsen dienen massaal ontslag in MO Magazine MO.be.
De actie is geïnspireerd op een soortgelijke actie van Tsjechische artsen eerder dit jaar. Dat land heeft net als Slowakije te maken met onderfinanciering van de gezondheidszorg, een sector die veel moeite heeft met de transformatie van communisme naar een kapitalistische democratie.
Tsjechië: Honderden artsen staken werk en ontspannen Het Tsjechisch Forum.
Tsjechië: Honderden artsen staken werk en ontspannen. Topic in Het Archief gestart door Ad Verschoor, 01-03-2013. Ad Verschoor Donateur. Tsjechische artsen houden vandaag een gezondheidsdag uit protest tegen het gebrek aan overheidsinvesteringen in de gezondheidszorg en tegen een nieuw betaalsysteem waardoor hun salaris erop achteruit zou kunnen gaan.
Tsjechisch ziekenhuis dat baby's' verwisselde straft artsen Buitenland Nieuws HLN.
Tsjechisch ziekenhuis dat baby's' verwisselde straft artsen. 12 oktober 2007. Deel 0 Tweet. Het Tsjechische ziekenhuis waar tien maanden geleden twee baby's' verwisseld werden, sanctionneert zeven gynaecologen en kinderartsen-en verplegers die bij de zaak betrokken waren. Dat meldt ziekenhuisdirecteur Petr Mayer.
Tsjechische artsen kopen historisch pand in Praag Het Tsjechisch Forum.
Het was het eerste gebouw dat in 2004 door Arcona Property Fund werd aangekocht. Het ligt in de voorstad Vysocanska, zon 45, km ten oosten van het stadscentrum van Praag, in een gemengd woon en winkelgebied. CLK, de koepelorganisatie van Tsjechische artsen, wil het gebouw als hoofdkantoor gaan gebruiken.
Huisarts, Dokter, Arts in Praag, Gezondheid i Tsjechië.
Als u een ander type van verzekering, kan een co-pay nodig, en u zal worden vergoed voor de kosten later. Voor sommige mensen kan de wijze van artsen vrij klinisch, maar professioneel. Veel Amerikanen die worden gebruikt om een groot deel van de persoonlijke levenssfeer kan worden gealarmeerd door het ontbreken van het in de Tsjechische Republiek.
Keizersnedes zijn onder Tsjechische artsen te populair: Civil Liberties Union for Europe.
Image: Kelly Sue DeConnick Flickr/CC content. Keizersnedes zijn onder Tsjechische artsen te populair. december 11, 2015 door The League of Human Rights. Dit blijkt uit een analyse die aantoont dat tot 40% van alle baby's' in sommige ziekenhuizen op deze manier ter wereld komen.

Contacteer ons