Resultaten voor onroerend goed tsjechie

 
onroerend goed tsjechie
 
Tsjechië Slowakije: Onroerend goed in Tsjechië Slowakije.
Arcadian; een makelaarskantoor en projektontwikkelaar in Nederland die vooral actief is op het gebied van recreatie objecten in Tsjechië. Coolbergen Consulting; een bureau in Zuid Bohemen, dat goed thuis is op de onroerend goed markt in Tsjechië en veel te bieden heeft.
Tsjechie Onroerend goed Tsjechie.nl.
Hieronder vindt u enkele vastgoed aanbieders in diverse plaatsen in Tsjechie. Tsjechie.nl biedt u in samenwerking met Czech Home de mogelijkheid tot aanschaf van onroerend goed in Tsjechie. Mede door het lage prijsniveau is Tsjechie hét interessante land voor een investering in onroerend goed.
Huis Kopen in Tsjechië.
Het erfrecht regelt de nalatenschap van een persoon, dus wie" krijgt wat. Over de betaling van successierechten wie" betaalt wat aan de fiscus, ofwel in de nieuwe benaming erfbelasting, gaat deze pagina NIET. Erfbelasting en successierecht in Tsjechië. Of in Tsjechie schenkings cq.
czechhome index onroerend goed makelaar en bemiddelaar in Tsjechie.
Welkom op onze site en wellicht tot ziens. Op onze website het aanbod van onroerend goed uit Tsjechie uit onze eigen portefeuille. Klik op de button hieronder en kijk of er een geschikte woning, pension, hotel of vakantiehuis in Tsjechie voor u bij staat.
Tsjechie vastgoedaanbod, van huizen te koop in tsjechie en campings, investerings objectenhotelspensionsgrondstukken, en diverse onroerend goed in Tsjechie.
Wie zijn wij.: Tsjechievastgoed is 12 jaar werkzaam in Tsjechie en heeft een ruime ervaring met het kopen en verkopen van onroerend goed in Tsjechie! Door onze ervaring vanaf het jaar 2003 hebben wij een goed beeld van de huidige markt.
Onroerend goed in Tsjechië Domaza.nl.
Onroerend goed in Hongarije. Onroerend goed in Dubai. Onroerend goed in Turkije. Onroerend goed in Cyprus. Onroerend goed in Amerika. Onroerend goed in Thailand. Onroerend goed in China. Onroerend goed in Montenegro. Onroerend goed in Rusland. Onroerend goed in Tsjechië.
Home Giant Real EstateGiant Real Estate.
Welkom op de website van Giant Real Estate. Wij zijn een ervaren Nederlandse makelaar gevestigd in het noorden van Tsjechië. Wij zijn u graag van dienst als aankopend makelaar wanneer u een huis of ander onroerend goed wilt kopen in Tsjechië.

Als juridisch dienstverlener voor Tsjechie en Nederland, krijgen wij ook wel eens de vraag van onze clienten om ook voor hen hun onroerend goed aan te bieden. Daarvoor is deze pagina in het leven geroepen. Hier vindt u ons diverse aanbod van huizen en woningen in Tsjechie.
57 x Huizen in Tsjechi te koop HUISenAANBOD.nl.
Vernerovice 191 en 193 Goed onderhouden huis met nieuw dak op zeer ruim perceel in natuurbeschermd gebied. Isolatie: 10 cm styropor dak en muur isolatie, in 2009 compleet gerestaureerd en opnieuw ingericht. Verkoop inclusief de complete inrichting zoals die nu is.

Contacteer ons