Resultaten voor wandelen reuzengebergte tsjechie

 
wandelen reuzengebergte tsjechie
 
Reuzengebergte in Tsjechië Travellers Wandelvakanties.
Wandelen in het Reuzengebergte. Aan de oostkant van het Reuzengebergte Oostbohemen, tegen de grens met Polen, ligt een verrassend aantrekkelijk gebied voor een wandelvakantie. Hier kun je nog altijd de sfeer proeven en voelen uit de jaren 50, het leven verloopt nog een paar versnellingen lager als bij ons.
Tsjechie Wandelen Tsjechie.nl.
Winkelen In Tsjechie. Openluchtmusea In Tsjechie. Dierentuinen In Tsjechie. Houdt u van wandelen? Dan is Tsjechië een ideale bestemming. De schitterende, veelzijdige natuur zorgt voor prachtige tochten. Wandelpaden verschillende natuurgebieden worden duidelijk aangegeven. De populairste wandel. gebieden zijn het Boheemse Woud, het Reuzengebergte en Boheems Zwitserland.
Wandelen in Tsjechië Actief in Tsjechië.
Deze trektocht is geschikt voor beginnende wandelaars en families met jonge kinderen die graag kennis willen maken met dit prachtige natuurgebied en wandelen in de bergen. Je wandelt door zowel het Poolse als het Tsjechische deel van het Reuzengebergte. Het vertrekpunt en tevens het eindpunt is pindlerv Mlýn.
Hier wandel je met één voet in Polen en één in Tsjechië ECKTIV.
Wellness in traditionele oost-Europese stijl is volop mogelijk in dit gebied. Bovendien ligt het Tsjechische Boheems Paradijs met zijn indrukwekkende rotssteden en eeuwenoude kastelen dichtbij. Het Reuzengebergte is ideaal voor families en vriendengroepen die activiteiten in de natuur willen afwisselen met culturele bezoeken. Informatie over wandelen in het Reuzengebergte.
De mooiste WANDELROUTES in het Reuzengebergte De officiële site vakantiepark Happy Hill, Tsjechië Reuzengebergte.
Het natuurpark het Reuzengebergte is 550 km2 groot en u vindt er 1 300 plantensoorten en 240 dierensoorten. Dit zijn de mooiste uitstapjes naar het Reuzengebergte.: Spindleruv Mlyn naar de hoogste waterval en de oorsprong van Elbe. Vertrekpunt: in Spindleruv Mlyn bij de kabelbaan richting Medvedin / Lengte: 17 kmRoute: Medvdín mídova vyhlídka Zlaté návrí mohyla Hane a Vrbaty Vrbatova bouda Ambroova vyhlídka Labská bouda pramen Labe Labský dl pindlerv Mlýn. Interessant: Panavský vodopád de hoogste waterval in Tsjechie, de oorsprong van Elbe pramen Labe, Herdenkings monument.
Vakantieinformatie Wandelroutes-Reuzengebergte.
WANDELROUTES IN HET REUZENGEBERGTE EN OMGEVING. In het Reuzengebergte kunt u geweldige wandelingen maken ruim 700 km aan gemarkeerde wandelroutes. Van een klein tochtje met de kinderwagen tot een dagwandeltocht voor gevorderden. Onderweg komt u verschillende boudas berghutten tegen om een hapje te eten of even lekker uit te rusten. Neem een lucnpakketje mee! En geniet van het uitzicht! Zorgt u er voor dat u vooraf zeker weet of de route niet te zwaar voor u is! Vanuit Janské Lázn naar de erná Hora. In Janské Lázn gaat u met de kabelbaan omhoog ca. 13 minuten tot aan het eindstation; boven heeft u de mogelijkheid om verder omhoog te wandelen dit is aan te bevelen; op de terugweg neemt u niet de kabelbaan maar neemt u het pad onder de kabelbaan langs de berghelling naar beneden vrij zwaar!

Contacteer ons