Een klein, binnenland gelegen in Midden-Europa, Duitsland, Oostenrijk, Polen en Slowakije. De bergtochten in Tsjechië zijn een goed ontwikkelde autonome natie geworden, gezien de Fluwelen Transformatie in 1989, die een niet-gewelddadige verliefdheid op het communisme was.

In feite bieden de toeristische tijden uit de Velour-revolutie een enorm bereik en geweldige onaangename verrassingen voor bezoekers van de site. Bekend voor zijn artiesten, zijn er tal van concerten en feesten om uit te kiezen, en een sprookjesachtig fort, historische congregaties, nationale parken, prachtige med spa’s en steden uit de middeleeuwen. Maar niet alleen dat dit de geboorteplaats is van het beste bier ter wereld. De bergtochten in Tsjechië bestaan ​​uit een paar districten, Bohemen, gelegen in het westen, en Moravië in het oosten.

In het oosten vindt u Moravië. De belangrijkste stad, Brno, dagen uit de 13e eeuw, evenals toeristische attracties, bestaan ​​uit het prachtige Moravië-museum, evenals een Augustijns klooster waar de vader van de genetica, Gregor Mendel, abt was. Gotische ambachten, mama’s en verschillende andere historische kunstwerken zijn overal in de steden kerk Spielberg Palace. In Moravië is rode wijn veel prominenter dan bier van de tap, en u zult een overvloedige landbouwcultuur vinden, met rollende selecties, bosrijke bergen, evenals een groot aantal wijngaarden.

In het westen ligt Bohemen. Naast Praag, de Tsjechische financiering, genieten toeristen van de medische kuuroorden en skigebieden. Tsjechische bergreizen onder u zullen ook middeleeuwse gemeenschappen zoals Desk Krislov vinden, en ook de ‘De heuvels van Umea is een extra bestemming voor liefhebbers van sportieve activiteiten die de hoogte van hun adrenaline-sensatie willen ervaren. Zuid-Bohemen is erg populair vanwege de talloze uitgaansgelegenheden en bezienswaardigheden, evenals aantrekkelijke vijvers en hardhout. Het is ook beroemd om zijn eigen grotten.